SON DAKİKA

AT YAYLASI YOLU OTOBAN GİBİ

AT YAYLASI YOLU OTOBAN GİBİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş


Bolu Belediyesi At Yaylası yolunu sıcak asfaltla yeniledi
Bolu’ya 14 kilometre uzaklığında olan At Yaylası yolu Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan sayesinde sıcak asfalta kavuştu. Toz ve çamur çilesinden kurtulan At Yaylası sakinleri de astıkları “Bu halk seni unutur mu?”, “Sen bu şehrin öz evladısın”, “Teşekkürler Tanju Özcan” yazılı pankartlarla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ettiler.
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, 5 köy ve 2 mahalle sakinlerine verdiği sözü yerine getirdi.
Bu yıl 43 mahallede rekor seviyede asfalt serimi yapan Bolu Belediyesi, uzun yıllardır toz toprak içinde olan At Yaylası’nın yolunu da yeniliyor. Paşaköy, Sandallar, Civril, Kürkçüler, Kılıçarslan Mahalleleri ile Karamanlar ve Ağaççılar Köylerine ait yaylalarının bulunduğu At Yaylası’nın 4,5 kilometre uzunluğundaki dağlık alanda kalan bozuk yolu, Bolu Belediyesi Asfalt ekiplerince yenilenmeye başlandı. Ekipler, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’ın At Yaylası sakinlerine verdiği sözün gereği olarak, yayla yolunu sıcak asfaltla yeniliyorlar. 
Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da bugün çalışmaları yerinde görmek üzere At Yaylası’na gitti. At Yaylası Camii’nin bahçesinde 5 mahalle ve 2 köy muhtarı tarafından karşılanan Özcan, toz ve çamurdan kurtarılan yolun At Yaylası sakinlerine hayırlı olmasını temennisinde bulundu.
Muhtarlarla sohbetinde yolla ilgili de konuşan Özcan, “Biraz geç oldu ama kendimizi affettirmek için sathi kaplama demiştim sıcak asfalta çevirdik. At Yaylası sakinlerimize hayırlı uğurlu olsun” ifadelerini kullandı. At Yaylası Grup köy ve mahallelerinden Kürkçüler Mahallesi Muhtarı İbrahim Vural da “Biz neticeye bakıyoruz. Sağ olun, Allah razı olsun söz verdiğiniz gibi buraya başlandı, çokta güzel oldu. Teşekkür ediyoruz” sözleriyle teşekkür etti. Özcan daha sonra muhtarlarla birlikte toz ve çamurdan kurtarılan yol üzerinde hatıra fotoğrafı çektirdi.
“Bu halk seni unutur mu?”
Öte yandan At Yaylası yolunun asfaltlayarak toz ve çamur çilesinden kurtulması bölgede yayla evi bulunan vatandaşlar tarafından sevinçle karşılandı. Uzun yıllardır adeta toz ve çamur içinde yaylalarına gidip gelen grup mahalle ve köy sakinleri yollara astıkları “Bu halk seni unutur mu?”, “Sen bu şehrin öz evladısın”, “Teşekkürler Tanju Özcan” yazılı pankartlarla Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan’a teşekkür ettiler.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.