SON DAKİKA

BAŞARI İÇİN SADECE TRANSFER YETMEZBaşarılı olmak için sadece transfer yapmak yetmez. Bazen de takımı yada taraftarı ateşlemek o havaya sokmak gerekir.

Boluspor'un eski teknik sorumlusu, Yalçın Koşukavak'ın maç sonu açıklamaları dikkat çekti. Sanki Boluspor'un teknik direktörü yokmuş gibi dalga geçerc

BAŞARI İÇİN SADECE TRANSFER YETMEZ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Boluspor'un eski teknik sorumlusu, Yalçın Koşukavak'ın maç sonu açıklamaları dikkat çekti. Sanki Boluspor'un teknik direktörü yokmuş gibi dalga geçercesine hem kendi takımı hemde Boluspor kulübü adına açıklama yapmıştır. Bu şovları Boluspor camiası yemez. ''Boluspor'u ben inşaa etttim'' derken, aldırdığı futbolcuların kalite seviyelerini ve performanslarını geçen sezon gördük. 

Serhat hoca elbette takımı daha iyi tanıyor. Ancak Burak Asan'ın performansını diğer hocalar beğenmezken başka takımlara kiralarken, bir bildiklerinin olduğunu düşünüyorum. Burak Asan'ın bireysel hatası yüzünden kalemizde golü gördük. Acil olarak bu futbolcu gönderilmelidir. Berk Yıldız'ı ısrarla forvet oynatmak kadar saçma bir durum yok. Senin forvetin yok mu? Son dakikalarda oyuna aldığın Babacar ile neden oyuna başlamıyorsun? Orta Sahada neden Estrela oynatılmadı? 

Bolusporumuzun önümüzdeki haftalarda düzelmesini umut ediyorum. Yapılan transferlere baktığımızda nokta transferler gibi görünüyor. Hatta bir kaç transfer daha yapılacağı dedikoduları var. Yeni transferin yani doğru ve isabetli olması Boluspor'a güç katacaktır. Yılların vermiş olduğu tecrübeme göre konuşacak olursam, Serhat hocanın Boluspor'da ömrünün çok uzun sürmeyeceği yönünde kaygılarım var. Bunu ilk haftaya göre değerlendirmek tabiki yanlış olur. Ama maç esnasında oyunu iyi okuyup ona göre B planın olması gerekir, yani maçı yaşamak gerekir. O heyecanı ben Serhat hoca da göremiyorum. Başarılı olmak için sadece tranfer yapmak yetmez. Bazende takımı yada taraftarı ateşlemek o havaya sokmak gerekir. 

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.