SON DAKİKA

BİLARDO ŞÖLENİNE DAVETLİSİNİZ

BİLARDO ŞÖLENİNE DAVETLİSİNİZ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Bolu Bilardo ’da 15 Temmuz Şehitleri Anma Turnuvasında bölgeye yine ev sahipliği yapacak.


08-15 Temmuz 2024 tarihlerinde Saat 19:00’da başlayacak olan müsabakalara , Bolu-Düzce-Zonguldak-Ereğli bölgelerinden katılan 36 lisanlı bilardo sporcusu ilimizde 15 Temmuz Şehitlerini Bolu Gençlik Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği koordinesinde düzenlenen 3 Bant Bilardo Turnuvası ile anılacak. 
Geçtiğimiz aylarda faaliyete geçen Bilardo Tesisi ile Bolu Türkiye’de bilardonun gözbebeği olacak. Ağustos ayında düzenlenecek olan Türkiye Bilardo Artistik Şampiyonası, Kadınlar, Gençler Türkiye Şampiyonasına Bolu ev sahipliği yapacak. 


Bolu Bilardo İl Temsilcisi Ömer Uçar yaptığı açıklamada ‘’ Bolu Gençlik ve İl Spor Müdürlüğünün şehrimize kazandırmış olduğu modern bilardo tesisi ile birlikte ilimiz Türkiye Şampiyonaları adına talep edilen bir konum haline gelmiştir. Bilardo adına böyle büyük bir organizasyona ev sahipliği yapmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Önümüzde daha birçok böyle prestijli şampiyonaların ilimizde yapılmasını temenni ediyoruz.

 Tüm halkımızı bu bilardo şölenine davet ediyoruz.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.