SON DAKİKA

DEMİRKOL BOLU HALKINA SESLENDİ

DEMİRKOL BOLU HALKINA SESLENDİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Ak Parti Bolu Belediye Başkanlığı Adaylığı için Muhammed Emin Demirkol'un açıklanmasının ardından Ak Parti Teşkilatı olarak Halk ile ilk buluşmasını gerçekleştirdi. Ak Parti il Başkanlığı binası önünde toplanan kalabalığa, İl Başkanı, Milletvekili ve Belediye Başkanı Adayı konuşma gerçekleştirdi. Muhammed Emin Demirkol sosyal medya üzerinden birde mesaj yayınladı. Açıklaması şu şekilde;

31 Mart yerel seçimlerinde Bolu'muzu Gerçek Belediyeciliğe kavuşturmak için Cumhurbaşkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan'ın AK Parti Bolu Belediye Başkanlığı adaylığımızı ilan etmesinin ardından il başkanlığı binamıza gelerek büyük bir heyecanla ve yoğun katılımla bizleri karşılayan, gücümüze güç katan çok değerli hemşehrilerimize, Bolumuza ve teşkilatımıza yıllarca emek vermiş değerli büyüklerimize, belediye başkan aday adaylarımıza, geçmiş dönemde görev alan tüm il ve ilçe başkanlarımıza ve mevcut yönetimlerde dinamizmi ile her zaman yanımızda olan teşkilatımıza çok teşekkür ederim.

Bolu aşkımıza ve birlikte başaracağız sözümüze ortak olan tüm hanımefendilere, beyefendilere, gençlerimize ve kardeşlerimize sonsuz şükranlarımı sunarım.

Sözümüz söz, hep birlikte başaracağız…

İyi ki varsınız …

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.