SON DAKİKA

BAŞKAN KARAGÖZ MAZBATASINI TESLİM ALDI

BAŞKAN KARAGÖZ MAZBATASINI TESLİM ALDI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

CHP Bolu il başkanlığı 38. Olağan kongre seçim sonucunda İl Başkanlığına seçilen, Tahsin Mert Karagöz bugün Mazbatasını teslim aldı. Karagöz, Adliye çıkışında “Var gücümüz ile çalışacağız. En güzel hizmetleri yapacağımız dan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Bir aydır yoğun çalışıyoruz ve tüm delegeleri belirledik. Burada herkesin (Cumhuriyet Halk partililerin) emeği var. Ateşten gömleği giydik. Yerel de ve iktidar da başarılı olmak için var gücümüzle çalışacağız.

Filistin’de yaşananlar hepimizi cok üzdü. Dünyanın neresinde olursa olsun kan dökülüyorsa biz karşısındayız. Böyle bir günde mazbata almak bizleri de üzdü. Uyandığımızda çok güzel bir günde mazbatamızı almak isterdik.

Partili arkadaşlarımızla Parti binasına hapsolmamış, umudu her sokağa, her köye, her beldeye yaymak için arkadaşlarımızla birlikte yola çıktık.”

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.