SON DAKİKA

KIŞ MEVSİMİ TOPLANTISI YAPILDI

KIŞ MEVSİMİ TOPLANTISI YAPILDI
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

2023-2024 Bolu Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı Yapıldı

2023-2024 kış mevsiminde Bolu’nun yol ağını kullanacak vatandaşlarımızın huzur ve güven içinde seyahat etmelerini sağlamak amacıyla oluşabilecek olumsuzluklara karşı alınması gereken tedbirlerin görüşüldüğü “Bolu Kış Mevsimi Trafik Tedbirleri Toplantısı” Valimiz Sayın Erkan Kılıç’ın başkanlığında gerçekleştirildi.

Bolu Valiliği Abant Toplantı Salonu’nda Bolu Valisi Erkan Kılıç’ın başkanlığında düzenlenen toplantıya, Vali Yardımcıları Fatih Damatlar ile Dr. Abdullah Abid Öztoprak, İlçe Kaymakamları, İl Emniyet Müdürü Ercan Dağdeviren, İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Mehmet Avcı, Karayolları 4. Bölge Müdür Yardımcısı Sadi Yılmaz, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın ile diğer kurumların ve sivil toplum  kuruluşlarının yetkilileri katıldı.

ALINACAK TEDBİRLER SUNUM HALİNDE AKTARILDI

Toplantıda; İl Emniyet Müdürlüğü, İl Jandarma Komutanlığı, Karayolları 4. Bölge Müdürlüğü ve İl Afet ve Acil Durum Müdürlüğü tarafından kış mevsiminde alınacak tedbirlerle ilgili sunum gerçekleştirildi.

Sunumlarda ilgili kurumlarca kış tedbirleri ile ilgili olarak sorumluluk alanlarında alınan önlemler, kış mevsimi için yapılan hazırlıklar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

Sunumların ardından Valimiz Sayın Erkan Kılıç; Kaymakamlardan ilçelerimizdeki, İl Özel İdare Genel Sekreteri Sırrı Köstereli’den köylerimizdeki, Bolu Belediye Başkan Yardımcısı Gülden Özaydın’dan da Bolu ili merkezindeki karla mücadele ile ilgili yapılan hazırlıklar ve çalışmalar hakkında bilgiler aldı.

Karayolları 41. - 42. - 43. Şube Şefleri de kış tedbirleri ile ilgili olarak kendi sorumluluk alanlarında alınan önlemler,  yapılan hazırlıklar ve yürütülen çalışmalar hakkında bilgiler verdiler.

Toplantıda konuşan Valimiz Sayın Erkan Kılıç, “İlimiz sınırları içerisinde kış mevsiminde karayollarımızı kullanacak vatandaşlarımızın güvenli bir şekilde seyahat edebilmeleri için gerekli olan tüm tedbirlerimizi almalıyız. Vatandaşlarımızın kamu hizmetlerine erişebilmelerini sağlamalıyız. Kış mevsiminde olumsuz hava şartları karşısında İlimiz genelindeki bütün yollarımızı açık tutmalıyız. Vatandaşlarımızın güven içerisinde seyahat etmelerini sağlamak ve mağdur olmamaları için gerekli hazırlıklarımızı yapmalıyız. İlimizde bulunan bütün yolları kullanacak vatandaşlarımıza ve Bolulu hemşehrilerimize kazasız seyahatler diliyorum. Kış mevsiminde trafiğin kesintiye uğramaması için karla mücadele çalışmalarına katılacak olan herkese görevlerinde kolaylıklar ve başarılar diliyorum. Kış mevsiminin sorunsuz bir şekilde atlatılmasını temenni ediyorum” dedi.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.