SON DAKİKA

KONSER'E GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ

KONSER'E GENÇLERDEN YOĞUN İLGİ
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş


Bolu Belediyesi muhteşem bir gençlik konserine imza attı. Konserde sahne alan Güneş, Bolulu gençlere unutamayacakları bir gece yaşattı. Alanı dolduran binlerce genç; Güneş’in şarkılarıyla doyasıya eğlendi.
Son 4,5 yılda özlem duyulan kültürel ve sanatsal etkinliklerine ağırlık veren Bolu Belediyesi, gençler için bir “Gençlik Konseri” düzenledi. Belediye önünde gerçekleşen konserde son dönemin popüler isimlerinden olan Güneş sahne aldı. 
Güneş coşturdu
Yaklaşık 2 saat sahnede kalan Güneş, söylediği şarkılarla sevenlerini coşturdu. Alanı dolduran yaklaşık 15 bin genç, hep bir ağızdan Güneş’in şarkılarına eşlik etti. 
Gençlerden Başkan Özcan’a destek
Konseri Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan da eşi Meral Özcan ile birlikte takip etti. İlk bölümde sahneye çıkan Özcan çifti, Güneş’i tebrik ederek, çiçek ve hediye takdiminde bulundu. 
“29 Ekimde yine buradayız”
Sahnede kısa bir konuşma yapan ve gençleri selamlayan Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, “29 Ekimde de yine buradayız. O zamanda Oğuzhan Koç bizlerle bir arada olacak. Cumhuriyetimizin 100. Yılını hep birlikte burada coşkuyla kutlayacağız.” dedi.
Bu esnada alanı dolduran binlerce genç de Belediye Başkanı Tanju Özcan’a sloganlar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.