SON DAKİKA

SAVAŞ BAŞKAN ''ŞİRKETLEŞME OLMAZSA BOLUSPOR DÜŞER. MAYIS SONUNA KADAR SİZE SÜRE VERİYORUM''

SAVAŞ BAŞKAN ''ŞİRKETLEŞME OLMAZSA BOLUSPOR DÜŞER. MAYIS SONUNA KADAR SİZE SÜRE VERİYORUM''
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Boluspor başkanı Sayın Abak; Boluspor'un eski başkanları Çarıkçı, Abat ve eski yönetici Tacettin Turan'ı eleştirdi. Boluspor'u çok büyük zarara uğrattıklarını, göreve geldiği günden beri eski borçları faizi ile birlikte ödemekten bir adım ileri gidemediklerini söyledi. Sayın Abat'ı Boluspor üzerinde toplamda 26 milyon olan temlik'i kaldırmasını istedi. Görevi bırakan Boluspor'a düşman oluyor. Sizdeki bu Boluspor düşmanlığının sebebi nedir? sorusu yöneltti.

Boluspor Başkanı Savaş Abak, Abdullah Abat'a uyarıda bulundu.  Mayıs sonuna kadar size süre veriyorum. Ay sonuna kadar temlikin kaldırılması ve hile ile alınan 356 bin liranın ödenmesini isteyen Abak, bu iki şartının yerine gelmemesi durumunda Abdullah Abat dönemini tamamıyla mahkemeye vereceğini sözlerine ekleyerek; “Sizin 28 Mayıs 2022 tarihinde gerçekleşen kongrede sizin mali tablonuz ibra olmadı. Ben buradan Abdullah Abat ve Tacettin Turan’a sesleniyorum. Bu ay yani Mayıs sonuna kadar eğer o Spor Toto temliki kalkmaz ise ve hile ile aldığınız 356 bin lira Boluspor'a geri iade edilmezse bu eski Yönetimin Boluspor’u zarar uğrattığı ne kadar dosya var ise mahkemeye veririm. Biraz Dernekler Kanununu incelesinler. İnanın çok sıkıntılı 1-2 dosyası var. Buradan bahsetmek istemiyorum, rencide olurlar. İnsanın aklına bunu yapan, neler yapmaz diye de geliyor

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.