SON DAKİKA

YILMAZ HOCA BEŞKAVAKLARDA GÖNÜLLERDE TAHT KURDUBeşkavaklar Mahallesi Muhtar adayı Yılmaz Özen, mahalle halkının gönlünde taht kurmayı başardı.

YILMAZ HOCA BEŞKAVAKLARDA GÖNÜLLERDE TAHT KURDU
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit
A- A+ Paylaş

Beşkavaklar Mahallesi Muhtar adayı Yılmaz Özen, mahalle halkının gönlünde taht kurmayı başardı. Kapı kapı dolaşıp, mahalle halkının dertlerini ve sıkıntılarını dinledi. Mahalle sakinlerine, elinden geldiği kadar her konuda yardımcı olacağının sözünü verdi. 

Bir dönem Boluspor'da başarıdan başarıya koşan ve takımı lig'te tutmayı başaran, teknik direktörlük görevini de en iyi şekilde tamamlayan Yılmaz Özen, başarılarına yenilerini eklemek istiyor.

Aynı başarıyı, Muhtar seçilmesi halinde mahallesi için tekrar göstereceğini sürekli dile getirmektedir. Çalışma arkadaşları (azaları) çok başarılı isimlerinden oluşmaktadır. Yılmaz hoca ve ekibi, Beşkavaklar Mahallesi için projelerini hayata geçirmek gün sayıyorlar.

Haberle İlgili Diğer Fotoğraflar

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.