SON DAKİKA
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

ALKIŞLAR BOLUSPOR'UN BÜYÜK TARAFTARINA

ALKIŞLAR BOLUSPOR'UN BÜYÜK TARAFTARINA
A- A+ Paylaş

Yağmur çamur demeden, iyi günde ve kötü günde takımını yalnız bırakmayan, Boluspor'un büyük taraftarına bir kez daha teşekkür etmek isteriz. 

Boluspor, ekonomik olarak zorlu bir süreç yaşadı. Bu süreci Savaş Başkan'ın sayesinde atlatmayı başardı. Sezon öncesi maddi imkanlar doğrultusunda transferler yapıldı. Hedefte belki şampiyonluk yoktu ama alt sıralarda kalmakta yoktu. Boluspor kulübü küçük esnaflar hariç istediği desteği de alamadı. Önceki yıllarda Boluspor'a yapılan para transferlerinin hiç biri bu yıl yapılmadı. Hal ve durum böyle iken, Boluspor kulübü başkan ve yönetimi sayesinde çabuk toparlandı. 

Takım kadro yapısı ve kalitesi olarak orta sıralar seviyesindedir. Bu hafta gol atan A. Bettaieb ve Oko  aslında Boluspor'un istediği performansı sergileyemiyorlar. Yani yetersiz kalıyorlar.  Sakaryaspor'a elimizle hediye ettiğimiz futbolcular, şuan Süper Lig için üst düzeyde performans sergileyerek, takımlarını üst sıralara  çıkarmayı başardılar. Bunda teknik ekibin tecrübesi ve bilgisi elbette ön plana çıkıyor. O yüzden birilerini küçümsemek için söylemiyorum ancak bu ligi tanıyan ve çok iyi bilen hocalar ile çalışmak avantaj sağlar.

Haftaya kendi sahamızda oynayacağımız Eyüpspor maçında taraftarıyla, yönetimiyle ve futbolcusuyla bir olup, Bolusporumuzu üst sıralara yükseltmek için galip gelmemiz gerekiyor. Başkan ve yönetimi,  Bolu halkını ve taraftarını bu müsabakayı izlettirmek için olağanüstü toplanıp, bilet fiyatlarında kolaylık sağlamalıdır. Boluspor Store'den alışveriş için fiyatlar tekrar gözden geçirilmeli, maça gelecek olan taraftarın kırmızı beyaz giyinmesi için adımlar atılması gerekiyor.

Boluspor'a güveniyor, başarılarının devamını diliyoruz.

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

METİN AKGÜL yazıları