SON DAKİKA
Paylaş
  • Linkedin
  • Pinterest
  • Whatsapp
  • Telegram
  • Reddit

VAZGEÇMEK

VAZGEÇMEK
A- A+ Paylaş

Vazgeçmek hayatın en zorlu kararlarından biridir. Vazgeçmek sevdiğimiz birini bir şeyi bir hayali veya bir umudu bırakmak demektir . Vazgeçmek bazen acı verir bazen de özgürlük vazgeçmek her zaman kolay değildir.
Vazgeçtiklerimiz kadar Özgür müydük gerçekten yoksa boşuna mıydı her şey? Ya da vazgeçmek bu kadar kolay mıydı ya da çok mu zordu?  Nelerden vazgeçtik bugüne kadar sevdiklerimizden umutlarımızdan hayallerimizden geleceğimizden ya da geçmişimizden. Vazgeçmek mutluluk muydu yoksa özgürlük mü şükür sebeplerimizden biri oldu mu ? Şansımız ya da şanssızlığımız pişmanlıklarımız. Vazgeçtiklerimizi unutabildik mi? 
Vazgeçmek benim için çok zor canımın bir parçasının koparıldığını hissederim vazgeçmek sadece bizim kararımız değildir belki de. 
Vazgeçebilmek de Erdem mi yoksa korkaklık mı ? Ne olursa olsun eğer birinden bir şeyden vazgeçiyorsa insan gerçekten omuzlarına yük olmuştur , vazgeçebiliyorsak sevdiklerimizden bu sevmeyi bıraktığımızdan değil yüreğimizin yükünü hafifletmek, ruhumuzun karanlığını aydınlatmak için. vazgeçebiliyorsak sevdiklerimizden canımızın acısını hafifletmek kanayan yaralara pansuman yapabilmek sadece. vazgeçtiklerimden pişman mıyım bilmiyorum ama vazgeçebiliyorsam bu kadar yorgunluğa değmemeliydi belki de...

Yorum yazın

Yorum yazmalısınız
İsim yazmalısınız
Doğru bir email yazmalısınız
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış, Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmayacaktır.

1 yorum yapılmış

  • Öznur (6 ay önce)
    Bazen vazgeçemesek de bu yazıyla ruhumuzun karanlığı aydınlığa, yüreğimizin yükü durağına ulaşabilir. Kaleminize sağlık
    0
    0
    Yanıtla

MAVİYE MEFTUN yazıları